Η φιλοσοφία μας

     Η πολυετής πείρα μας, καθώς και η συνεχής έρευνα και ενημέρωση για νέες τεχνικές και νέα υλικά, μας έχουν καθιερώσει πρωτοπόρους στην κατασκευή και εμπορία ορθοπεδικών προϊόντων και πάσης φύσεως βοηθημάτων βάδισης, στήριξης και αποκατάστασης για άτομα με ειδικές ανάγκες.

     Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με γνώσεις και εξειδίκευση, που κατασκευάζει και εμπορεύεται άριστης ποιότητας ορθοπεδικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ασθενών μας.

     Η στενή συνεργασία μας με ορθοπεδικούς, αγγειοχειρούργους, παιδονευρολόγους, φυσίατρους και φυσικοθεραπευτές, καθώς και το γεγονός ότι εξετάζουμε πάντα τον τρόπο ζωής, το επίπεδο και τις συνήθειες του ασθενή, μας βοηθάει να προσεγγίζουμε κάθε ασθενή ξεχωριστά και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την δική του περίπτωση.

     Έχοντας σαν κύριο μέλημα μας την επικοινωνία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και σχετικών θεραπευτών, έχουμε βρει τους σωστούς διαύλους επικοινωνίας τόσο για την ακριβή ενημέρωση όσο και την αποτελεσματική εκτέλεση παραγγελιών.


    Μιχαήλ Τζαγκαράκης                      

  - Υπεύθυνος Διοίκησης             
  - Ειδικός τεχνικός προθετικών και ορθωτικών κατασκευών             

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.

Login or Register

LOG IN

Register

User Registration