Κηδεμόνας Dennis Brown με δυναμική μπάρα (Μέθοδος Dobbs)

brefikos kidemonas ponseti dobbs
kidemonas brefikos -dobbs-
kidemonas dunamikos ponseti dobbs
prepare-afo-cut-out2
papoutsaki gia kidemona dennis brown
Κωδικός: Mitchell Spring Assisted Dobbs Brace
Κατασκευαστής: MD Orthopaedics
Ρωτήστε μας για το προϊόν:
Πληροφορίες τιμολόγησης

Περιγραφή

Ο κηδεμόνας Dennis Brown με δυναμική μπάρα Dobbs είναι κατάλληλος για βρέφη και παιδιά που πάσχουν από συγγενή ραιβοϊπποποδία. Αποτελείται από ένα ζεύγος μποτάκια/σανδάλια σιλικόνης τα οποία συνδέονται πάνω σε μια ρυθμιζόμενη σε μήκος δυναμική μεταλλική μπάρα.

- Τα μποτάκια είναι τοποθετημένα σε ραχιαία κάμψη και πελματιαία απαγωγή η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε μοίρες, ανάλογα με τις ανάγκες και το μέγεθος της ραιβοϊπποποδίας του βρέφους. Στο οπίσθιο τμήμα τους περιλαμβάνουν δύο οπές για τον έλεγχο της σωστής τοποθέτησης των πελμάτων. Εξωτερικά αποτελούνται από μαλακό δέρμα και τρία λουράκια κλεισίματος που δεν επιτρέπουν στο βρέφος την αφαίρεση τους.

- Σε σύγκριση με την κλασική μπάρα του βρεφικού κηδεμόνα Dennis Brown, η δυναμική μπάρα Dobbs επιτρέπει στο παιδί να είναι πιο ενεργό έχοντας μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, επιτρέπει στους μυς των αστραγάλων και των πελμάτων να μην αδρανοποιούνται και γενικώς να γίνεται πιο εύκολα αποδεκτή από το βρέφος/παιδί αφού το περιορίζει λιγότερο. Το βρέφος έχει επίσης τη δυνατότητα να μπουσουλάει λυγίζοντας το κάθε γόνατο ανεξάρτητα.

- Το σημαντικό χαρακτηριστικό της είναι ότι επιτρέπει στο παιδί να κινεί τα πόδια του ανεξάρτητα, χάρη σε δύο ελεύθερες αρθρώσεις που υπάρχουν ανάμεσα στη μπάρα και τα παπουτσάκια. Τα πέλματα του παιδιού διατηρούνται σε ραχιαία κάμψη και πελματιαία απαγωγή όπως και με την κλασική μπάρα του Ponseti.

- Για να βρείτε το σωστό μέγεθος υποδημάτων μετρήστε το μήκος του πέλματος. Υπολογίστε ένα μέγεθος παραπάνω από τη μέτρηση που κάνετε. Τα υποδήματα και η μπάρα πωλούνται σαν σετ ή ξεχωριστά.

- Για να βρείτε το σωστό μέγεθος μπάρας μετρήστε την απόσταση μεταξύ των ώμων του παιδιού. Η απόσταση μεταξύ των ώμων πρέπει να είναι ίση με το μήκος της μπάρας. Το μέγεθος Regular προτείνεται σε παιδιά με απόσταση ώμων μεγαλύτερη από 20 cm.

- Προέλευση: Αγγλία

- Χρώμα υποδημάτων: Γκρι

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Βρέφη και παιδιά με συγγενής ραιβοϊπποποδία με βάση το πρωτόκολλο Ponseti, συντηρητική αντιμετώπιση στροφικών παραμορφώσεων των πελμάτων.

ΜΕΓΕΘΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ: Μήκος πέλματος σε εκ., Preemie 1 (6,5 εκ.), Preemie 2 (6,9 εκ.), 0000 (7,3 εκ.), 000 (7,8 εκ.), 00 (8,3 εκ.), 0 (9 εκ.), 1 (9,5 εκ.), 2 (10,5 εκ.), 3 (11,5εκ.), 4 (12,5 εκ.), 5 (13,5 εκ.), 6 (14,5 εκ.), 7 (15,5 εκ.), 8 (16,5 εκ.), 9 (17,5 εκ.), 10 (18,5 εκ.), 11 (19,5 εκ.), 12 (20,5 εκ.)

ΜΕΓΕΘΗ ΜΠΑΡΑΣ: Απόσταση μεταξύ ώμων, Short (15,25 - 22,86 εκ.), Regular (22,86 - 35,56 εκ.)

ΤΙΜΗ WEB (με ΦΠΑ): Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Για Αττική δωρεάν. Για επαρχία 6,00 ευρώ.

* Για παραγγελίες καλέστε μας στο 210 7011970 ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

** Η τιμή είναι web προσφορά και ισχύει μόνο για παραγγελίες από το internet και τηλεφωνικές. 

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.

Login or Register

LOG IN

Register

User Registration