Ποιοι είμαστε

_____________________________________________________

Μιχαήλ Τζαγκαράκης 

Ημερ. Γέννησης: 14/07/1958

Τόπος Γέννησης: Χανιά Κρήτης

Ειδικότητα: Υπεύθυνος διοίκησης στο κατάστημα του Παγκρατίου, ειδικός τεχνικός Προθετικών και Ορθωτικών κατασκευών

Εμπειρία: Ο Μιχαήλ Τζαγκαράκης ξεκίνησε να ασχολείται με τον τομέα των     ορθοπεδικών κατασκευών το 1974, οπού και εργάστηκε ως βοηθός τεχνίτη στο ορθοπεδικό εργαστήριο Ρεγγίνα. Το 1988 ίδρυσε στο Παγκράτι το δικό του ορθοπεδικό εργαστήριο με την επωνυμία "Κέντρο Τεχνικής Ορθοπεδικής ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ", το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα. Το 2000 άνοιξε υποκατάστημα ορθοπεδικών ειδών στην Αργυρούπολη. Στην καριέρα του, έχει παρακολουθήσει δεκάδες εκπαιδευτικά σεμινάρια στις πρωτοπόρους παγκοσμίως κατασκευαστικές εταιρείες τεχνητών μελών Otto Bock και Ossur. Το 1991 επισκέφτηκε την Ελβετική ορθοπεδική κατασκευαστική εταιρεία Swiss Balance και εξειδικεύτηκε πάνω στην ορθωτική αποκατάσταση παιδιών με εγκεφαλική παράλυση.  

 

Πολύκαρπος Τζαγκαράκης

Ημερ. Γέννησης: 25/10/1984

Τόπος Γέννησης: Αθήνα

Ειδικότητα: Ειδικός τεχνικός προθετικών και ορθοτικών κατασκευών, υπεύθυνος Πελματογραφήματος

Εμπειρία: Ο Πολύκαρπος Τζαγκαράκης ξεκίνησε τις 4ετής σπουδές του το 2002   στο βρετανικό πανεπιστήμιο του Salford (University of Salford), όπου και αποφοίτησε με το πτυχίο του Προσθετικού - Ορθωτικού (Bsc Prosthetics & Orthotics). Έχει εργαστεί στην βρετανική Ορθωτική κλινική του νοσοκομείου του Basingstoke, καθώς στην βρετανική Προσθετική κλινική του Stanmore στο Λονδίνο. Από το 2008 εργάζεται στην εταιρεία μας και ειδικεύεται στις ορθωτικές κατασκευές και στο Πελματογράφημα. 

 

Νικόλαος Τζαγκαράκης

Ημερ. Γέννησης: 22/02/1983

Τόπος Γέννησης: Αθήνα

Ειδικότητα: Υπεύθυνος πωλήσεων και εμπορίου στο κατάστημα του Παγκρατίου, Ιατρικός επισκέπτης 

Εμπειρία: Ο Νικόλαος Τζαγκαράκης ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα των ορθοπεδικών το 2000. Είναι υπεύθυνος παραγγελιών, πωλήσεων, οικονομικών και διοίκησης στο κατάστημα μας στο Παγκράτι, καθώς και ιατρικός επισκέπτης.

 

Ευανθία Τζαγκαράκη     

Ημερ. Γέννησης: 23/071960

Τόπος Γέννησης: Αθήνα

Ειδικότητα: Υπεύθυνη διαχείρισης και πωλήσεων στο υποκατάστημα της Αργυρούπολης

Εμπειρία: Η Ευανθία Τζαγκαράκη ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα των ορθοπεδικών το 1995 ως υπεύθυνη πωλήσεων. Το 2002 έγινε υπεύθυνη διαχείρισης και πωλήσεων στο υποκατάστημά μας στην Αργυρούπολη.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.

Login or Register

LOG IN

Register

User Registration